Tømrerfirma med mange års erfaring

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD


  Hvorfor vælge os?

  01.
  Kunden i centrum

  Det er vigtigt for os at vores kunder får det bedste resultat oog den bedste service.

  02.
  Samarbejde

  Sammen skaber vi de bedste resultater – derfor sætter vi fokus på god kommunikation.

  03.
  Altid til tiden

  Hos os kan du forvente at vores aftalte opgaver afsluttes til tiden.

  Tømrerfirma med kompetencerne i orden

  Hos Bruun & Toftdal ApS har vi mange års erfaring inden for forskelligt tømrerarbejde. Vi står klar til at hjælpe dig med den opgave, du har brug for hjælp til.

  Vi arbejder for private såvel som erhverv og virksomheder. Uanset opgavens omfang står vi klar til at hjælpe dig med at få opfyldt dine drømme.

  ★★★★★

  Meget tilfreds

  Perfekt udført stykke arbejde af Murerfirmaet Bruun & Toftdal ApS - jeg er meget tilfreds, og vil klart anbefale dem.
  google logo
  Christian Therp
  via Google

  ★★★★★

  Yderst professionelt

  Totalrenovering af badeværelse udført i totalentreprise. Yderst professionelt arbejde til tiden, prisen og i super kvalitet. Murermester Christian Bruun og hans team kan anbefales til hver en tid.
  google logo
  Kim Christensen
  via Google

  ★★★★★

  Mange anbefalinger herfra

  Johnny og hans hold renoverede vores gamle originale 70’er badeværelse og processen kørte upåklageligt fra start til slut. Vi er meget tilfredse og glade for slutresultatet. Der blev arbejdet effektivt og struktureret under hele processen som tog i alt 6 uger fra den første flise blev banket ned, og til vi kunne tage vores nye badeværelse i brug for første gang. Mange anbefalinger herfra👌
  Facebook logo
  Charlotte Ejlertsen
  via Facebook

  Hos Bruun og Toftdal hjælper vi med alle former for tømrerarbejde

  Vi står klar til at hjælpe med store såvel som små opgaver, når du har brug for et professionel tømrerfirma til en given opgave. Vi hjælper blandt andet med:

  Som erfarent tømrerfirma lægger vi altid vægt på, at vores kunder får den høje kvalitet, som de fortjener, når vi udfører en opgave.

  Når du vælger at ligge et projekt i vores hænder, kan du derfor være sikker på, at du får et topprofessionel og veludført færdigt resultat. Hvor der hverken er gået på kompromis med udførelse eller de valgte materialer.

  Kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud

  Har du brug for et professionelt tømrerfirma til udførelse af tømrerarbejde hjemme hos dig eller måske i din virksomhed?

  Hos Murerfirmaet Bruun & Toftdal har vi en tømrermester, som altid står til rådighed, når du har brug for hjælp til en given opgave. Vi arbejder på hele Sjælland med base i både Frederiksværk og Slagelse. Så tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på din opgave.

  Du kan fange os på tlf.: + 45 22 24 43 67 og på tlf.: + 45 24 65 14 69 eller kontakte os via vores kontaktformular her på siden, hvor vi altid sidder klar, hvis du har spørgsmål eller ønsker mere information.

  Vi udfører Murer og tømreropgaver på hele Sjælland

  Skulle din by ikke være nedenfor, så tøv endelig ikke med at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud på netop din opgave.

  Indhent et tilbud