Murer Slagelse

Leder du efter en erfaren og dygtig murer i Slagelse? Hos Murerfirmaet Bruun & Toftdal ApS står vi klar til at hjælpe med alle projekter – store som små, private som erhverv. Der er ingen opgave vi ikke kan løfte og vi sætter stor ære i at realisere dine drømme. Kontakt os allerede i dag og lad os sammen finde en løsning der passer dig.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD


  Hvorfor vælge os?

  01.
  Kunden i centrum

  Det er vigtigt for os at vores kunder får det bedste resultat oog den bedste service.

  02.
  Samarbejde

  Sammen skaber vi de bedste resultater – derfor sætter vi fokus på god kommunikation.

  03.
  Altid til tiden

  Hos os kan du forvente at vores aftalte opgaver afsluttes til tiden.

  Hvad kan vi tilbyde dig som din lokale murer i Slagelse?

  • Renovering af facade
  • Badeværelser
  • Opsætning og lægning af fliser
  • Sikring af vådrum
  • Totalrenoveringer
  • Nybyggeri
  • Og meget mere
  Skulle den service du leder efter ikke være ovenfor, så kontakt os via kontaktformularen eller telefon, vi kan helt sikkert også løfte din opgave.

  ★★★★★

  Meget tilfreds

  Perfekt udført stykke arbejde af Murerfirmaet Bruun & Toftdal ApS - jeg er meget tilfreds, og vil klart anbefale dem.
  google logo
  Christian Therp
  via Google

  ★★★★★

  Yderst professionelt

  Totalrenovering af badeværelse udført i totalentreprise. Yderst professionelt arbejde til tiden, prisen og i super kvalitet. Murermester Christian Bruun og hans team kan anbefales til hver en tid.
  google logo
  Kim Christensen
  via Google

  ★★★★★

  Mange anbefalinger herfra

  Johnny og hans hold renoverede vores gamle originale 70’er badeværelse og processen kørte upåklageligt fra start til slut. Vi er meget tilfredse og glade for slutresultatet. Der blev arbejdet effektivt og struktureret under hele processen som tog i alt 6 uger fra den første flise blev banket ned, og til vi kunne tage vores nye badeværelse i brug for første gang. Mange anbefalinger herfra👌
  Facebook logo
  Charlotte Ejlertsen
  via Facebook

  Kvalitetsbevidst murerfirma i Slagelse

  Med os som din murer i Slagelse garantere vi dig, for at vores arbejde udføres med en høj grad af professionalisme, og at kvaliteten altid er helt i top. Selvom vi tilbyder kvalitetshåndværk, får du det altid til en pris der er til at overskue. Vi mener at alle fortjener muligheden for, at få kvalitetshåndværk til en fordelagtigt pris. Hvis du er interesseret i at høre nærmere om vores priser eller høre om dine muligheder, så står vi klar til at besvare alle dine spørgsmål.

  Murerfirma i Slagelse med fokus på kunderne

  Vi sætter stor ære i at have glade kunder. Faktisk samler vi udelukkende på glade kunder. Derfor arbejder vi altid ihærdigt på at blive den foretrukne murer i Slagelse og omegn.

  For at konkretisere det, så vægter vi kvaliteten af vores mureropgaver højt. Derudover gør vi en dyd ud af at have et godt samarbejde med hver eneste kunde. Hos Murerfirmaet Bruun & Toftdal ApS arbejder vi ud fra tre centrale kerneværdier, der sætter kvalitet og kunderne først:

  • Kunden i centrum
  • Samarbejde
  • Altid til tiden

  Lyder dette interessant for dig? Så tag en uforpligtende samtale med os allerede i dag, og hør meget mere.

  Kontakt din lokale murer i Slagelse i dag

  Hvis du holder af en murer, der har styr på alle tingene indenfor sit fag og samtidig sætter en stor ære i at lytte og opfylde dine ønsker og behov, er vi den oplagte murer i Slagelse.

  Vi møder dig med et smil og sætter os altid ind i dit projekt med stor faglighed, så du på den måde kan få det bedste resultat. Kontakt os i dag på telefon 24 65 12 69 eller mail jt@murerbt.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

  Vi udfører Murer og tømreropgaver på hele Sjælland

  Skulle din by ikke være nedenfor, så tøv endelig ikke med at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud på netop din opgave.

  Indhent et tilbud