Flisearbejde af professionelle

Hos Murerfirmaet Bruun & Toftdal ApS er vi specialister i flisearbejde. Vi står klar til at hjælpe dig med dit næste fliseprojekt. Kontakt os allerede i dag og lad os sammen finde en løsning.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD


  Hvorfor vælge os?

  01.
  Kunden i centrum

  Det er vigtigt for os at vores kunder får det bedste resultat oog den bedste service.

  02.
  Samarbejde

  Sammen skaber vi de bedste resultater – derfor sætter vi fokus på god kommunikation.

  03.
  Altid til tiden

  Hos os kan du forvente at vores aftalte opgaver afsluttes til tiden.

  Specialister i flisearbejde

  Hos Murerfirmaet Bruun & Toftdal ApS er vi specialister inden for alt hvad der har med fliser at gøre. Vi udfører flisearbejde indendørs og udendørs. Uanset om du skal have lagt nyt gulv eller dækket væggen til med fliser eller klinker på badeværelset, bryggerset eller et tredje sted, så kan vi løfte opgaven som din professionelle fliselægger. Vi har kompetencerne og det fornødne udstyr til at arbejde i alle typer af fliser og natursten.

  Der findes i dag så mange forskellige klinker og fliser at det kan være svært at navigere rundt i og finde den helt rette, der passer til dit behov. Derfor står vi klar med vejledning og rådgivning, når du skal vælge nye fliser eller klinker.

  Vi arbejder på hele Sjælland og har base i henholdsvis Frederiksværk og Slagelse.

  Se noget af vores udførte arbejde her.

  Flisearbejde priser

  Prisen for flisearbejde afhænger meget af opgavens omfang og størrelse. Prisen er en helt anden hvis det er et helt badeværelse der skal renoveres end hvis det drejer sig om en terrasse. Vi giver med glæde et uforpligtende tilbud på dit næste fliseprojekt, så kontakt os allerede i dag.

  Flisearbejde udendørs

  Uanset om flisearbejdet er til privat, erhverv, ejendomme eller boligforeninger, så er vi klar på opgaven – uanset størrelsen. Vi udfører alle former for udendørs flisearbejde, så skal du have lagt ny gårdhave, ny terrasse eller måske du overvejer at få etableret en hyggekrog bagerst i haven. På samme måde som når der lægges fliser indendørs, skal der også tages nogen forbehold når man ligger fliser udendørs. Derfor er det vigtigt at kvalitet, størrelse, form og farverne, passer til resten af huset og arkitekturen, så der kan skabes et æstetisk flot og harmonisk hjem.

  Med vores mange års erfaring inden for murerfaget og flisearbejde, kan vi sikre dig optimal vejledning til alt fra det nogen gange uoverskuelige valg til hvordan du kan få det flotteste slut resultat.

  ★★★★★

  Meget tilfreds

  Perfekt udført stykke arbejde af Murerfirmaet Bruun & Toftdal ApS - jeg er meget tilfreds, og vil klart anbefale dem.
  google logo
  Christian Therp
  via Google

  ★★★★★

  Yderst professionelt

  Totalrenovering af badeværelse udført i totalentreprise. Yderst professionelt arbejde til tiden, prisen og i super kvalitet. Murermester Christian Bruun og hans team kan anbefales til hver en tid.
  google logo
  Kim Christensen
  via Google

  ★★★★★

  Mange anbefalinger herfra

  Johnny og hans hold renoverede vores gamle originale 70’er badeværelse og processen kørte upåklageligt fra start til slut. Vi er meget tilfredse og glade for slutresultatet. Der blev arbejdet effektivt og struktureret under hele processen som tog i alt 6 uger fra den første flise blev banket ned, og til vi kunne tage vores nye badeværelse i brug for første gang. Mange anbefalinger herfra👌
  Facebook logo
  Charlotte Ejlertsen
  via Facebook

  Udført arbejde i fliser

  Vil du høre mere om hvad vi kan gøre for dig?

  Har vi vækket din interesse eller kunne du tænke dig at høre mere om vores flisearbejde. Så skal du være mere end velkommen til at kontakte os på telefon 22 24 43 67 / 24 76 14 69 eller via mail info@murerbt.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

  Vi udfører Murer og tømreropgaver på hele Sjælland

  Skulle din by ikke være nedenfor, så tøv endelig ikke med at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud på netop din opgave.

  Indhent et tilbud