Renovering af badeværelse

Lad os stå for renovering af dit badeværelse. Vi har mange års erfaring og kan helt sikkert finde en løsning, du vil være glad for i mange år.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD


  Hvorfor vælge os?

  01.
  Kunden i centrum

  Det er vigtigt for os at vores kunder får det bedste resultat oog den bedste service.

  02.
  Samarbejde

  Sammen skaber vi de bedste resultater – derfor sætter vi fokus på god kommunikation.

  03.
  Altid til tiden

  Hos os kan du forvente at vores aftalte opgaver afsluttes til tiden.

  Renovering af fliser i badeværelset

  Trænger dit badeværelse til en renovering, står vi altid klar til at hjælpe. Så du kan få realiseret dine drømme om et flot og funktionelt badeværelse.

  Vi har mange års erfaring med netop renovering af badeværelser, og derfor kan vi se forskellige muligheder og komme med løsningsorienterede ideer. På den måde kan du få lige præcis det badeværelse, du drømmer om.

  ★★★★★

  Meget tilfreds

  Perfekt udført stykke arbejde af Murerfirmaet Bruun & Toftdal ApS - jeg er meget tilfreds, og vil klart anbefale dem.
  google logo
  Christian Therp
  via Google

  ★★★★★

  Yderst professionelt

  Totalrenovering af badeværelse udført i totalentreprise. Yderst professionelt arbejde til tiden, prisen og i super kvalitet. Murermester Christian Bruun og hans team kan anbefales til hver en tid.
  google logo
  Kim Christensen
  via Google

  ★★★★★

  Mange anbefalinger herfra

  Johnny og hans hold renoverede vores gamle originale 70’er badeværelse og processen kørte upåklageligt fra start til slut. Vi er meget tilfredse og glade for slutresultatet. Der blev arbejdet effektivt og struktureret under hele processen som tog i alt 6 uger fra den første flise blev banket ned, og til vi kunne tage vores nye badeværelse i brug for første gang. Mange anbefalinger herfra👌
  Facebook logo
  Charlotte Ejlertsen
  via Facebook

  Veludført badeværelses renovering i Frederiksværk & Slagelse

  Murerfirmaet Bruun & Toftdal kan hjælpe dig med hele processen, når du står overfor en renovering af badeværelse. Vi kan levere en totalløsning med alle de nødvendige faggrupper, for færdiggørelsen af dit nye badeværelse.

  Det er svært at sige noget om, hvor lang tid en renovering af badeværelse typisk tager. Da det i høj grad kommer an på hvad og hvor meget, der skal laves.

  Når vi kommer ud og besigtiger den specifikke opgave, kan vi komme med et realistisk bud på en tidsfrist, så du kan få et veludført stykke arbejde. Der er færdigt til tiden, og hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten.

  Det samme gør sig gældende for prisen, som også afhænger af omfanget af den enkelte opgave.

  Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på renovering af badeværelse

  Vi står til rådighed og arbejder på hele Sjælland med base i både Frederiksværk og Slagelse. Tøv derfor endelig ikke med at kontakte os, hvis du har brug for hjælp til renovering eller skal have nyt badeværelse.

  Du kan ringe til os allerede i dag, hvor du kan få mere at vide eller et uforpligtende tilbud på din opgave.

  Du kan fange Christian på tlf.: + 45 22 24 43 67 og Johnny på tlf.: + 45 24 65 14 69. Alternativt kan du kontakte os via vores kontaktformular her på siden.