Murer Sorø

Leder du efter en murer i Sorø er du kommet til det rette sted. Murerfirma Bruun & Toftdal ApS har løst en lang række murerarbejde i Sorø og omegn i årenes løb. Kontakt os allerede i dag og bliv klogere på hvad vi kan gøre for dig.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD


  Hvorfor vælge os?

  01.
  Kunden i centrum

  Det er vigtigt for os at vores kunder får det bedste resultat oog den bedste service.

  02.
  Samarbejde

  Sammen skaber vi de bedste resultater – derfor sætter vi fokus på god kommunikation.

  03.
  Altid til tiden

  Hos os kan du forvente at vores aftalte opgaver afsluttes til tiden.

  Murerfirma i Sorø med fokus høj kvalitet og god service

  Hos os kan du vide dig tryg ved, at vores arbejde altid bliver udført med fokus på høj kvalitet og god service. For os betyder det, at vi holder vores aftaler, at der er styr på tingene og at arbejdet udføres med den største omhu. Vi er kort fortalt en murer du kan stole på. Vi går op i vores håndværk og er ikke færdige med en opgave, før både du og vi er tilfredse. Hvad end du skal have hjælp med badeværelses renovering, fliselægning eller noget helt tredje murerarbejde. Så står vi klar til at hjælpe dig i mål, med dit murerprojekt. Hvis du ikke helt ved hvordan du ønsker et given opgave udført, hjælper vi også gerne med rådgivning og vejledning i denne forbindelse. Vi går op i, at du får et slutresultat som du vil være glad for mange år frem.

  ★★★★★

  Meget tilfreds

  Perfekt udført stykke arbejde af Murerfirmaet Bruun & Toftdal ApS - jeg er meget tilfreds, og vil klart anbefale dem.
  google logo
  Christian Therp
  via Google

  ★★★★★

  Yderst professionelt

  Totalrenovering af badeværelse udført i totalentreprise. Yderst professionelt arbejde til tiden, prisen og i super kvalitet. Murermester Christian Bruun og hans team kan anbefales til hver en tid.
  google logo
  Kim Christensen
  via Google

  ★★★★★

  Mange anbefalinger herfra

  Johnny og hans hold renoverede vores gamle originale 70’er badeværelse og processen kørte upåklageligt fra start til slut. Vi er meget tilfredse og glade for slutresultatet. Der blev arbejdet effektivt og struktureret under hele processen som tog i alt 6 uger fra den første flise blev banket ned, og til vi kunne tage vores nye badeværelse i brug for første gang. Mange anbefalinger herfra👌
  Facebook logo
  Charlotte Ejlertsen
  via Facebook

  Hvad koster en murer i Sorø?

  Vores priser for murerarbejde afhænger naturligvis af den opgave, som du skal have løst og derfor anbefaler vi at du kontakter vores murermester for at få et uforpligtende tilbud. Han vil kunne vurdere opgavens omfang og give dig en anslået pris og tidshorisont. Vi lover altid at gøre vores bedste for, at du får det til så fordelagtig en pris som muligt. Ring allerede i dag på 22 24 43 67 og lad os lave en aftale med dig.

  Murerarbejde udført af kompetente fagmænd

  Vi har efterhånden været i murerbranchen i mange år. I denne tid har vi oparbejdet en masse erfaring som har gjort os i stand til, at varetage alle typer af opgaver inden for murerfaget. Vi klar alt indenfor fliser, badeværelser, totalrenoveringer, og meget mere. Der findes ikke en opgave der er for stor eller lille. Du skal endelig ikke tøve med at kontakte os, vi finder altid en løsning på dit kommende murerprojekt.

  Få et uforpligtende tilbud

  Står du med et murerprojekt, som kræver erfarne hænder og øjne, så tøv endelig ikke med at kontakte Murerfirmaet Bruun & Toftdal ApS. Vi kan kontaktes på telefon 22 24 43 67 eller via mail jt@murerbt.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

  Vi udfører Murer og tømreropgaver på hele Sjælland

  Skulle din by ikke være nedenfor, så tøv endelig ikke med at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud på netop din opgave.