Facaderenovering

Lad Murerfirmaet Bruun & Toftdal ApS stå for din næste facaderenovering. Med vores ekspertise kan vi garantere et godt resultat hver gang. Kontakt os allerede i dag og lad os sammen finde en løsning der passer dig.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD


  Hvorfor vælge os?

  01.
  Kunden i centrum

  Det er vigtigt for os at vores kunder får det bedste resultat oog den bedste service.

  02.
  Samarbejde

  Sammen skaber vi de bedste resultater – derfor sætter vi fokus på god kommunikation.

  03.
  Altid til tiden

  Hos os kan du forvente at vores aftalte opgaver afsluttes til tiden.

  Facaderenovering pris

  Hvad koster en facaderenovering? Prisen for en facade renovering er svær at komme nærmere uden at bese facadens nuværende stand. Derudover er der forskellige måder man kan renovere en facade på. Det handler derfor meget om du skal have lavet en ompudsning, filsning, sokkelpuds eller andet. Da materiale prisen og antallet af timer påvirker opgavens varighed. Derudover spiller ting som gesimser, størrelsen på stilladset og hvor beskidt facaden er også en rolle for, hvor kosteligt det vil være.

  Derfor bør alle opgaver vedrørende facaderenovering som udgangspunkt, beses før vi har mulighed for at komme med et reelt tilbud på netop din opgave.

  Renovering af facaden

  Når facaden skal renoveres kan dette betyde mange ting, nedenfor kan du læse mere om hvilke slags renoveringer vi oftest foretager på facader. En ting der er fælles for dem alle sammen, er at vi altid udfører opgaverne med stor professionalisme.
  Filsning

  Filsning er en metode hvorpå der smøres et tyndt lag mørtel på muren og fjerner overskydende mørtel med en murske. Efterfølgende benytter man et filtsebræt, som giver muren et specielt udseende med svage cirkulære strøg.

  Udskiftning af fuger
  Fugerne i muren skal modstå naturens kræfter i mange år uanset vejret. Det kan på et tidspunkt være nødvendigt, at skifte dem. Dette er både godt for boligens vedligehold, men giver også et meget flot udtryk når alle fugerne er helt nye.
  Pudset facade
  At få pudset facaden op, giver et meget stilrent og flot visuelt udtryk med klare rene flader. Så hvis du foretrækker glatte og lige overflader er dette en god løsning til renovering af facaden.
  Sokkelpuds
  For at din bolig kan holde sig sund og pæn er det vigtigt at soklen bliver vedligeholdt. Ved at få sokkelpuds påført kan man reparere og holde soklen pæn i længere tid. Med den rette teknik og snilde kan vi sikre dig en sokkel der holder i mange år.

  ★★★★★

  Meget tilfreds

  Perfekt udført stykke arbejde af Murerfirmaet Bruun & Toftdal ApS - jeg er meget tilfreds, og vil klart anbefale dem.
  google logo
  Christian Therp
  via Google

  ★★★★★

  Yderst professionelt

  Totalrenovering af badeværelse udført i totalentreprise. Yderst professionelt arbejde til tiden, prisen og i super kvalitet. Murermester Christian Bruun og hans team kan anbefales til hver en tid.
  google logo
  Kim Christensen
  via Google

  ★★★★★

  Mange anbefalinger herfra

  Johnny og hans hold renoverede vores gamle originale 70’er badeværelse og processen kørte upåklageligt fra start til slut. Vi er meget tilfredse og glade for slutresultatet. Der blev arbejdet effektivt og struktureret under hele processen som tog i alt 6 uger fra den første flise blev banket ned, og til vi kunne tage vores nye badeværelse i brug for første gang. Mange anbefalinger herfra👌
  Facebook logo
  Charlotte Ejlertsen
  via Facebook

  Facaderenovering i Slagelse og Frederiksværk

  Når Murerfirmaet Bruun & Toftdal ApS kommer ud til dig for at lave facaderenovering i Slagelse eller Frederiksværk er det altid med stor ekspertise og kompetence for vores fag.

  Med tiden bliver facaden slidt af vind og vejr, ved at overlade facaderenovering til Murerfirmaet Bruun & Toftdal ApS er du garanteret et slidstærkt og smukt resultat, hver gang. Lad os stå for din facaderenovering i Slagelse eller Frederiksværk. Vi har afdelinger i begge byer og kan derved hurtigt og nemt komme ud til dig.

  Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på facaderenovering

  Vi hjælper med facaderenovering af din bolig, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 22 24 43 67 eller via mail på info@murerbt.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

  Vi udfører Murer og tømreropgaver på hele Sjælland

  Skulle din by ikke være nedenfor, så tøv endelig ikke med at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud på netop din opgave.

  Indhent et tilbud