Murer Frederiksværk

Mangler du en professionel murer i Frederiksværk eller omegn? Så står Murerfirmaet Bruun & Toftdal ApS klar til at hjælpe dig.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD


  Hvorfor vælge os?

  01.
  Kunden i centrum

  Det er vigtigt for os at vores kunder får det bedste resultat oog den bedste service.

  02.
  Samarbejde

  Sammen skaber vi de bedste resultater – derfor sætter vi fokus på god kommunikation.

  03.
  Altid til tiden

  Hos os kan du forvente at vores aftalte opgaver afsluttes til tiden.

  Hvad kan vi tilbyde dig som din lokale murer i Frederiksværk?

  • Renovering af facade
  • Badeværelser
  • Opsætning og lægning af fliser
  • Sikring af vådrum
  • Totalrenoveringer
  • Nybyggeri
  • Og meget mere
  Skulle den service du leder efter ikke være ovenfor, så kontakt os via kontaktformularen eller telefon, vi kan helt sikkert også løfte din opgave.

  ★★★★★

  Meget tilfreds

  Perfekt udført stykke arbejde af Murerfirmaet Bruun & Toftdal ApS - jeg er meget tilfreds, og vil klart anbefale dem.
  google logo
  Christian Therp
  via Google

  ★★★★★

  Yderst professionelt

  Totalrenovering af badeværelse udført i totalentreprise. Yderst professionelt arbejde til tiden, prisen og i super kvalitet. Murermester Christian Bruun og hans team kan anbefales til hver en tid.
  google logo
  Kim Christensen
  via Google

  ★★★★★

  Mange anbefalinger herfra

  Johnny og hans hold renoverede vores gamle originale 70’er badeværelse og processen kørte upåklageligt fra start til slut. Vi er meget tilfredse og glade for slutresultatet. Der blev arbejdet effektivt og struktureret under hele processen som tog i alt 6 uger fra den første flise blev banket ned, og til vi kunne tage vores nye badeværelse i brug for første gang. Mange anbefalinger herfra👌
  Facebook logo
  Charlotte Ejlertsen
  via Facebook

  Professionel murerfirma i Frederiksværk

  Hos Murerfirmaet Bruun & Toftdal ApS giver vi vores kunder håndværk i højeste kvalitet. Vi kan opfylde dine behov og ønsker om en kvalificeret murer. Vi står altid til rådighed for dine projekter uanset størrelsen. Når du har besluttet dig for hvilken opgave du vil have hjælp til hvad end det drejer sig om badeværelse renovering, fliselægning eller andet murerarbejde, står vi klar til at hjælpe hele vejen igennem. Hvis du går med tanker om et større renoveringsprojekt og ikke kan overskue den omfattende proces, er vi der også for dig. Vi vil være i løbende kontakt med dig under projektet og sikre dig derved at projektet løber som det skal, samt at vi indfrier dine ønsker.

  Vi klarer alle former for murerarbejde i Frederiksværk

  Vi har mange års erfaring inden for håndværkerbranchen. Denne erfaring har gjort os i stand til at varetage alle typer opgaver inden for murerfaget. Vi klarer opgaver indenfor, fliser, badeværelse, facaderenovering og andre renoveringsprojekter. Ingen opgave er for stor eller for lille. Derfor skal du endelig ikke tøve med at kontakte os, da vi altid finder en løsning. Hvis du trænger til en kompetent murer i Frederiksværk, til badeværelses fornyelse eller andet murerarbejde, skal du kontakte Murerfirmaet Bruun & Toftdal, vi kan håndtere alt murerarbejde.

  Murer i Frederiksværk

  Som din lokale murer i Frederiksværk, kan vi garantere dig for at vores arbejde udføres med høj professionalisme, og at kvaliteten altid er i top. Udover at levere godt håndværk, så tilbyder vi også grundig vejledning og professionelle anbefalinger, så du ender med det flotteste slutresultat. Vi arbejder ud fra et koncept om at kunden er i centrum og derved er vi ikke færdige med vores arbejde før du som kunde er 100% tilfreds. Vi sætter også en dyd i at du kan vide dig sikker på at vi altid leverer vores arbejde til den aftalte tid. Kort sagt hvis du vælger os som din foretrukne lokale murer i Frederiksværk, er du garanteret et resultat som du vil holde af mange år frem.

  Kontakt os nu

  Er du interesseret i at høre nærmere om hvad vi kan gøre for dig eller har du nogen spørgsmål? Så kontakt os på telefon: 22 24 43 67 eller mail: cb@murerbt.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

  Vi udfører Murer og tømreropgaver på hele Sjælland

  Skulle din by ikke være nedenfor, så tøv endelig ikke med at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud på netop din opgave.

  Indhent et tilbud