Murer Sorø

Leder du efter en murer i Sorø er du kommet til det rette sted. Murerfirma Bruun & Toftdal ApS har løst en lang række murerarbejde i Sorø og omegn i årenes løb. Kontakt os allerede i dag og bliv klogere på hvad vi kan gøre for dig.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD


    Hvorfor vælge os?

    01.
    Kunden i centrum

    Det er vigtigt for os at vores kunder får det bedste resultat oog den bedste service.

    02.
    Samarbejde

    Sammen skaber vi de bedste resultater – derfor sætter vi fokus på god kommunikation.

    03.
    Altid til tiden

    Hos os kan du forvente at vores aftalte opgaver afsluttes til tiden.

    Murerfirma i Sorø med fokus på høj kvalitet og god service

    Hos os kan du vide dig tryg ved, at vores arbejde altid bliver udført med fokus på høj kvalitet og god service. For os betyder det, at vi holder vores aftaler, at der er styr på tingene og at arbejdet udføres med den største omhu. Vi er kort fortalt en murer du kan stole på. Vi går op i vores håndværk og er ikke færdige med en opgave, før både du og vi er tilfredse. Hvad end du skal have hjælp med badeværelses renovering, fliselægning eller noget helt tredje murerarbejde. Så står vi klar til at hjælpe dig i mål, med dit murerprojekt. Hvis du ikke helt ved hvordan du ønsker et given opgave udført, hjælper vi også gerne med rådgivning og vejledning i denne forbindelse. Vi går op i, at du får et slutresultat som du vil være glad for mange år frem.

    ★★★★★

    Meget tilfreds

    Perfekt udført stykke arbejde af Murerfirmaet Bruun & Toftdal ApS - jeg er meget tilfreds, og vil klart anbefale dem.
    google logo
    Christian Therp
    via Google

    ★★★★★

    Yderst professionelt

    Totalrenovering af badeværelse udført i totalentreprise. Yderst professionelt arbejde til tiden, prisen og i super kvalitet. Murermester Christian Bruun og hans team kan anbefales til hver en tid.
    google logo
    Kim Christensen
    via Google

    ★★★★★

    Mange anbefalinger herfra

    Johnny og hans hold renoverede vores gamle originale 70’er badeværelse og processen kørte upåklageligt fra start til slut. Vi er meget tilfredse og glade for slutresultatet. Der blev arbejdet effektivt og struktureret under hele processen som tog i alt 6 uger fra den første flise blev banket ned, og til vi kunne tage vores nye badeværelse i brug for første gang. Mange anbefalinger herfra👌
    Facebook logo
    Charlotte Ejlertsen
    via Facebook

    Hvad koster en murer i Sorø?

    Vores priser for murerarbejde afhænger naturligvis af den opgave, som du skal have løst og derfor anbefaler vi at du kontakter vores murermester for at få et uforpligtende tilbud. Han vil kunne vurdere opgavens omfang og give dig en anslået pris og tidshorisont. Vi lover altid at gøre vores bedste for, at du får det til så fordelagtig en pris som muligt. Ring allerede i dag på 22 24 43 67 og lad os lave en aftale med dig.

    Samarbejde med lokalsamfundet

    Vores engagement i Sorø strækker sig ud over blot at udføre murerarbejde. Som et anerkendt murerfirma tror vi på at styrke vores bånd ved at deltage i lokale initiativer, sponsorere arrangementer og støtte velgørende formål. Vi er stolte af at se vores mureropgaver bidrage til at gøre Sorø til et smukkere og mere indbydende sted at bo og arbejde. Gennem samarbejde med lokalbefolkningen og virksomheder har vi opbygget et netværk af relationer, der går ud over blot professionelle forhold. Som murermestre og erfarne håndværkere er vi altid åbne for dialog og samarbejde om byggeri, der gavner både vores kunder og det brede fællesskab.

    Murerarbejde udført af kompetente fagmænd

    Vi har efterhånden været i murerbranchen i mange år. I denne tid har vi oparbejdet en masse erfaring som har gjort os i stand til, at varetage alle typer af opgaver inden for murerfaget. Vi klarer alt indenfor fliser, badeværelser, totalrenoveringer, og meget mere. Der findes ikke en opgave der er for stor eller lille. Du skal endelig ikke tøve med at kontakte os, vi finder altid en løsning på dit kommende murerprojekt.

    Få et uforpligtende tilbud

    Står du med et murerprojekt, som kræver erfarne hænder og øjne, så tøv endelig ikke med at kontakte Murerfirmaet Bruun & Toftdal ApS. Vi kan kontaktes på telefon 22 24 43 67 eller via mail jt@murerbt.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

    Hos os er du ikke kun en kunde

    Ved at vælge vores murerfirma i Sorø er du ikke blot en kunde, men en vigtig partner i vores stræben efter at gøre en positiv forskel i vores elskede lokalsamfund. Vi har arbejdet som murermester i Sorø i mange år og ser frem til at fortsætte vores arbejde, der er inspireret af Sorøs skønhed og stolte historie. Vores erfaring med nybyggeri og fundament sikrer, at vi kan levere murerarbejde af højeste kvalitet.
    Vi er mere end blot entreprenører; vi er dedikerede håndværkere med en lidenskab for vores fag. Vores murerfirma er blandt de førende murerfirmaer i Sorø og Slagelse, og vores engagement i hver eneste mureropgave er en kilde til stolthed. Vi forstår betydningen af solidt håndværk og leverer murerarbejde, der står tidens prøve.

    Kontakt os i dag for at drøfte dine byggeprojekter og murerarbejde. Vi er her for at skabe resultater, der ikke kun opfylder dine forventninger, men også bidrager til udviklingen af vores fælles samfund.

    Murerarbejde med opmærksomhed på detaljer

    Vores tilgang til murerarbejde er drevet af en grundlæggende stræben efter fokus på detaljerne. Vi tror på, at det er de små elementer, der skaber storhed i enhver konstruktion. Hver mursten, hvert lag og hvert aspekt af vores arbejde udføres med præcision og omhu.

    Som murere i Sorø går vores fokus videre end blot det synlige. Vi forstår, at fundamentet er afgørende for langvarig stabilitet. Vores mureropgaver inkluderer en omhyggelig grundlagsinspektion og nøje valg af materialer, der sikrer holdbarheden af vores arbejde.
    Hos Bruun & Toftdal ApS mener vi at visuelle detaljer er lige så vigtige. Vores murermestre lægger mursten med perfektion, skaber ensartede fuger og sikrer, at hvert trin af murerarbejdet er lige imponerende.


    Vores opmærksomhed på detaljer inkluderer også overvejelser om design og æstetik. Uanset om det er udvendig facade beklædning eller indendørs flisevalg, sørger vores murerfirma for en harmonisk integration med det overordnede projekt.
    Ved at vælge os som dine murere i Sorø vælger du et team, der stræber efter at levere resultater. Kontakt os i dag.

    Vi udfører Murer og tømreropgaver på hele Sjælland

    Skulle din by ikke være nedenfor, så tøv endelig ikke med at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud på netop din opgave.

    Indhent et tilbud